VIDEO! Controale în piețe

Controale ample înainte de sărbători la toţi agenţii economici din judeţ care produc sau comercializează produse alimentare. Începută la mijlocul lunii, campania derulată de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare vizează pieţele din Botoşani şi Dorohoi, târgurile, abatoarele sau restaurantele şi va ţine până pe 7 aprilie.

Mai mult, ca să le amintească botoşănenilor de riscurile la care se supun, reprezentanţii instituţiei au afişat în pieţe numele medicilor veterinari care asigură permanenţa în această perioadă. Şi primăriile au fost informate. De asemenea, în toate aceste locuri sunt puse şi numere de telefon, la care oamenii pot suna să facă sesizări.

Controalele au început pe 15 martie însă acum s-au intensificat, spun angajaţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. În cadrul lor, vor acorda o atenţie deosebită Pieţei Mari.

Cea mai mare amendă din acest an a fost de 45.000 de lei, pentru o alimentară tot din Piaţa Mare, unde inspectorii sanitari au găsit produse expirate la vânzare.

 

Citeste si:

Facebook Comments