VIDEO! Copil de trei ani, spulberat de o mașină sub ochii mamei sale

Scene de groază pe o șosea din județul Botoșani! Un copilaș de numai trei ani, care abia învățase să vorbească a murit chiar sub ochii mamei lui. Cei doi mergeau pe marginea unui drum din Prăjeni. Băiețelul s-a desprins de mâna mamei și a fugit în fața unei mașini care se afla în mers. Impactul a fost fatal iar pentru micuț nu s-a mai putut face nimic.

Tragedia s-a petrecut în cursul nopții de marți spre miercuri, în localitatea Prăjeni. Mama și cu fiul ei se îndreptau spre casă. Într-o fracțiune de secundă copilul i-a dat drumul la mână mamei și a vrut să traverseze.

Băiețelul nu a mai reușit să ajungă pe partea opusă a drumului pentru că a fost izbit de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 20 de ani. Bărbatul nu a mai reușit să frâneze. La fața locului au ajuns cadre medicale dar micuțul nu a putut fi readus la viață.

Tot în cursul zilei de ieri, o fetiță de trei ani a fost accidentată de un autoturism pe raza unui drum comunal din Hilișeu Crișan. Ca și în cazul micuțului lovit mortal, copila s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, minora a fost rănită și transportată la spital.

Citeste si:

Facebook Comments