Copil mort în pădure

Copil mort în pădure

Durere fără margini într-o familie din comuna Suharău!

Un copil de 14 ani a murit, astăzi, după ce o creangă dintr-un copac uscat i-a căzut în cap. Tragedia a avut loc într-o pădure din comuna Suharău. Băiatul, care face parte dintr-o familie foarte săracă, venise să caute lemne pentru foc împreună cu tatăl său şi un vecin. În loc de lemne şi-a găsit sfârşitul.

În momentul producerii accidentului, nici tatăl şi nici vecinul nu se aflau lângă copil.

Băiatul intrase în pădure după lemne. La un moment dat, tânărul a tras de un copac uscat, iar o crengă mare din acesta s-a desprins și i-a căzut în cap. În câteva secunde a căzut secerat la pământ. Nu a mai apucat decât să ţipe.

Îngroziți de strigătul fiului, tatăl şi vecinul acestuia au alergat într-un suflet până la locul tragediei.

Aici au găsit copilul întins la pământ. Au chemat de urgenţă ambulanţa şi poliţia. Salvatorii au încercat minute în şir să îi salveze viaţa băiatului. Dar, din păcate, nu au reușit. Copilul a fost declarat decedat.

Cei trei au mers la pădure pentru a aduna lemne, să aibă cu ce să se încălzească.

Sătenii spun că familia lovită de tragedie o duc foarte greu. Sunt oameni săraci, care abia își duc traiul de pe o zi pe alta. Părinţii mai au acasă încă opt copii. Mătuşa copilului spune că băiatul avea și probleme de sănătate. Singurul venit al familiei este alocaţia celor mici.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face răspunzător de moartea copilului.

În acest caz s-a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă. La locul tragediei au ajuns și cei de la medicină legală, care au ridicat trupul fără viață al adolescentului.

După efectuarea necropsiei, medicii legiști vor stabili cauza morții copilului de 15 ani.

Citeste si:

Facebook Comments