VIDEO! Cornișa rămâne la Tribunal

Un nou proces, o nouă amânare! Nu doar termenele de deschidere a parcului de agrement Cornișa se amână ci și termenul procesului deschis de constructor împotriva Primăriei. Judecătorii nu s-au pronunțat nici astăzi dacă municipalitatea va plăti daunele cerute de constructorul de la Cornișa din cauza întârzierilor în șantier.

Societatea Electroalfa s-a îndreptat în instanță împotriva Primăriei pe motiv că nu s-au finalizat la termen lucrările la parcul de agrement iar firma a înregistrat pierderi financiare.

Deși fiecare prelungire a contractului de lucrări a fost semnat și de reprezentanții firmei, Electroalfa are acum pretenții financiare de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Astăzi, avocatul constructorului de la Cornișa a susținut o lungă pledoarie în fața judecătorului în care a încercat să justifice că dreptatea stă de partea societății.

Apărătorul Electroalfa a fost însă blocat la o întrebare adresată de judecător și anume: ce mai este de lucru în șantier. Avocatul a precizat că este vorba de chestiuni tehnice și nu poate intra în detalii.

Cert este că pronunțarea s-a amânat pentru data de 15 noiembrie.

Citeste si:

Facebook Comments