Credite fără adeverințe de venit

Credite fără adeverințe de venit

Mai multe bănci au semnat un protocol de colaborare cu Fiscul.

Vești bune pentru botoșănenii care vor să acceseze un credit de la bancă. Aceștia sunt scutiți de a face mai multe drumuri pentru a obține un credit de la bancă. În vară, mai multe bănci au semnat un protocol de colaborare cu Fiscul, în urma căruia clienții nu mai sunt obligați să aducă acte care să dovedească veniturile pe care le realizează. Și asta pentru că băncile pot afla în mod direct de la administrațiile fiscale. Astfel s-a simplificat procesul de creditare, clienții nemaifiind nevoiți să aducă acte de la firmele la care lucrează.

De exemplu, la ING Bank botoșănenii pot împrumuta sume între 2.000 și 90.000 de lei, dacă au un venit minim necesar de 750 de lei. Dobânda este fixă pe perioada contractului de creditare. Și la Raiffeisen Bank nu este nevoie de acte doveditoare pentru a obține un credit de nevoi personale. Cei care au un venit de minim 800 de lei pe lună pot lua un credit cu dobândă atât fixă cât și variabilă.

CEC Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD și Banca Românească acordă credite de nevoi personale fără să mai ceară adeverințe de venit, simplificând astfel procedura de acordare a creditului, în condițiile în care cele imobiliare devin tot mai greu de accesat.

Citeste si:

Facebook Comments