Crimă șocantă la Gorbănești

Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești.

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Socrujeni, comuna Gorbănești a murit în chinuri groaznice, după ce a fost înjunghiat în gât de un consătean în vârstă de 32 de ani. Victimei i s-a făcut milă de criminal care nu avea cu ce să se încălzească și nici ce să mănânce și l-a primit în casă. Acolo unde a avut loc și oribila crimă.

Crima s-a petrecut aseară în Gorbăneşti.

Din spusele vecinilor făptaşul se mutase în locuinţa victimei de aproximativ două săptămâni. Se pare că era singur şi nu avea nici măcar cu ce să se încălzească. Victima în vâsrtă de 57 de ani i-a propus călăului să locuiască cu el.

Ambii bărbaţi însă consumau alcool iar acest lucru este susţinut şi de rudele victimei.

Una dintre acestea mărturiseşte că victima locuia singură. Avea însă o soră şi o fiică care îl vizitau.Spune că de multe ori au încercat să îl convingă pe bărbat să nu mai consume alcool.

O altă rudă de-a victimei nu ştie care a fost motivul pentru care bărbatul a recurs la omor.

După ce a comis fapta călăul şi-a anunţat unul dintre vecini că în casă prietenul său zace mort şi cu un calm incredibil a şters cuţitul de sînge şi l-a aruncat în grădină. Vecinul, îngrozit de ce a auzit, a sunat la 112. A luat apoi un spray paralizant pentru a se apăra şi a încercat să intre în casă dar făptaşul nu l-a lăsat.

La faţa locului a sosit şi un echipaj al poliţiei .

Vecinul spune că suspectul s-a predat de bună voie. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi le-a arătat oamenilor legii locul unde se afla intrumentul crimei.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă. Cadrele medicale au rămas şocate de plaga adâncă pe care o avea victima în zona gâtului. Trupul neînsufletit a fost preluat de Medicina Legală pentru necropsie.

Poliţistii cercetează acum acest caz pentru a afla ce l-a determinat pe bărbatul de 32 de ani să comită această crimă.

Citeste si:

Facebook Comments