VIDEO! Criminal român prins în Spania

Un sucevean dat în urmărire internațională de Poliția Română, după ce a fost condamnat pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, a fost prins în Spania. Individul care a ucis cu sânge rece, în anul 2016, un bătrân din Corni, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, dar s-a eschivat de la săvârșirea pedepsei. A primit o eliberare condiționată, iar apoi s-a făcut nevăzut. Pe 11 ianuarie 2018, bărbatul a fost prins de autoritățile spaniole.

Marian Costel Stan în vârstă de 34 de ani, din Suceava, împreună cu un alt individ, au încercat în 2016 să jefuiască un bătrân din Corni. Hoții au fost surprinși de bătrân, moment în care Stan l-a lovit pe bunic cu un par, iar lovitura i-a cauzat moartea.

În cursul anului trecut, Stan a fost condamnat la 14 ani de închisoare dar individul a reușit să dispară înainte de a primi condamnarea definitivă.Bărbatul a fost dat în urmărire internațională, iar autoritățile române în colaborare cu polițiștii spanioli, au reușit să îi dea de urmă.

Oamenii legii au demarat deja procedurile de aducere în țară a criminalului pentru săvârșirea pedepsei.

La Corni, rudele bătrânului omorât de Marian Stan sunt nemulțumite de pedeapsa parcă prea mică pentru ucidere, dar sunt însă mai liniștiți pentru că au aflat că ucigașul a fost prins.Din spusele rudelor, bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost omorât practic pentru doar câteva găini.

Marian Costel Stan făcea parte dintr-o grupare de tâlhari care au mai atacat și alți vârstnici cu care au fost extrem de violenți. Victimele au fost legate de scaune și lovite cu bestialitate.

Citeste si:

Facebook Comments