VIDEO! Critici cu gafe, lansate de un fost inspector școlar

O fostă șefă a învățământului botoșănean îl acuză pe actualul inspector general că ține ascunse o serie de documente ce ar trebui să fie publice pe site-ul Inspectoratului Școlar. Ba mai mult, Ada Macovei se arată extrem de nemulțumită de faptul că pe băncile elevilor clasei pregătitoare nu au ajuns manualele .De precizat este însă faptul pentru clasele pregătitoare nu au fost prevăzute manuale școlare.

La sfârșitul săptămânii trecute, Ada Macovei a susținut o conferință de presă la sediul PNL. Fosta șefă a Inspectoratului Școlar a avut câteva reproșuri la adresa celui care este acum inspector general și care face din partidul de opoziție. Actualmente cadru didactic, aceasta susține faptul că de pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean lipsesc informații iar din acest motiv ar exista lipsă de transparență decizională.Ba mai mult, Ada Macovei susține că pe site sunt greșeli în ceea ce privește organigrama și îl sfătuiește pe Gabriel Hârtie să apeleze la profesioniști.

Gabriel Hârtie, inspectorul general al Inspectoratului școlar demontează acuzațiile și susține că site-ul instituției este actualizat și extrem de accesat.

Una peste alta, cert este faptul că noul an școlar a început iar mai bine de jumătate dintre școlile botoșănene nu au fie autorizații sanitare, fie autorizații de securitate la incendiu.

Citeste si:

Facebook Comments