VIDEO! Cu SOMAX TV se face primăvară!

A mai rămas doar o zi până când prima televiziune a botoșănenilor va aduce în casele dumneavoastră noile noastre programe, dar și emisiunile preferate. Melodii populare cântate de cei mai în vogă artiști, povesti de viață cutremurătoare, dar și lecții de fericire puteți urmări din 1 Martie, la SOMAX TV.

De vreți să aflați cât mai multe lucruri despre cum să preveniți sau să tratați anumite afecțiuni puteți afla urmărind emisiunea ”Sănătatea, o comoară”, în zilele de miercuri de la orele 19,30.

Aţi fost vreodată curioși de poveștile de viață ale celor care sunt condamnați să stea în spatele gratiilor ? Somax Tv vă oferă în exclusivitate această șansă și vă invită să urmăriți emisiunea ”Colivia”, care va fi difuzată vineri, de la 19, 30.

Dacă sunteți un împătimit al jocurilor sportive, al fotbalului sau al luptelor, acum puteți afla cele mai noi informații prin intermediul emisiunii ”Arena sportivă”, de luni, la ora 18.30.

V-ați săturat să căutați emisiuni care să vă ajute copilul să se dezvolte? La Somax Tv, copiii sunt în centrul atenției și au posibilitatea de a învăța lucruri noi, prezentate în cadrul emisiunii special create pentru ei ”Viva Veselia”. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă dimineață, de la ora 9.00.

Însă, în continuare la Somax TV veți putea urmări emisiunile care v-au cucerit până acum. Cele mai importante știri și informații din județul Botoșani le puteți afla, în fiecare zi începând cu ora 18.00, la ”Știrile SOMAX TV”.

Sâmbăta și duminica puteți urmări cele mai importante evenimente din săptămâna ce a trecut la ”Știrile săptămânii”, de la ora 10.00.

Fiecare seară va fi mai frumoasă și mai relaxantă dacă veți urmări emisiunea ”Nopți albe”, de la ora 21.00.

Emisiunea ”Realități botoșănene” va putea fi urmărită luni, marți și joi de la ora 19.30 și vineri de la ora 18.30. Oamenii politici ai județului vor fi interogați în emisiune ”Jocul Puterii”, ce va fi difuzată marți și joi de la ora 18.30.

Emisiunea ”Oameni si destine” va aduce pe micile ecrane, cele mai impresionante și mai tulburătoare povești de viață ale unor oameni simpli din județ. Ea va fi difuzată sâmbătă și duminică la ora 20.00.

Cele mai bune povețe date pentru a depăși necazurile dar si cum să devenim oameni plăcuți lui Dumnezeu puteți afla din emisiunea ”Credință și Lumină” difuzată sâmbătă și duminică de la ora 21.00

Nu ratați așadar cele mai frumoase momente, dar și cele mai importante știri difuzate de postul de televiziune Somax Tv.

Victoria Stanciu, Lidia Uja, Mihaela Epure, Mariana Hodan, Sorin Andronache, Cosmin Zamfirache, medicul Gheorghe Apetroaie dar și realizatorul surpriză al emisiunii sportive vă invită în fiecare zi a săptămânii să vă delectați cu știrile, emisiunile și programele marca SOMAX TV.

Citeste si:

Facebook Comments