Cu viteză spre moarte

Un bărbat a murit iar fiul său a fost rănit

Tatăl a murit iar fiul se află în spital. Este rezultatul unui grav accident de circulaţie petrecut vineri seara la Vârfu Câmpului.

Cei doi erau din Suceava iar la momentul producerii accidentului se deplasau dinspre Bucecea spre Siret. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile drumului, bărbatul în vârstă de 47 de ani pierde controlul volanului într-o curbă.De aici începe groaza.

O singură clipă de neatenţie şi dezastrul nu a mai putut fi evitat. Autoturismul marca Opel a lovit un copac, iar apoi un cap de pod. În urma impactului cu podul, autovehiculul este proiectat în aer unde zboară deasupra a doi oameni care se aflau pe marginea drumului.Au scăpat ca prin urechile acului de o moarte cruntă.

Opelul loveşte un alt pom şi revine pe carosabil. Martorii care au asistat la teribilul accident au sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD a sosit de urgenţă la faţa locului. Aici l-au găsit încarcerat pe conducătorul auto. Din câte se pare acesta murise pe loc.

Fiul său, în schimb a fost salvat şi dus la spital pentru un control medical amănunţit. La faţa locului a sosit şi un echipaj de poliţie.

Martorii au declarat că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a descoperi cauzele producerii accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments