Culoare și muzică la City Gallery. Tineri promovați în cadrul unui vernisaj

Arta dă tonul la Botoșani.

Cel puțin asta au dorit să exprime artiștii care s-au adunat ieri la City Gallery, o expoziție din municipiul Botoșani. În acest lăcaș de cultură, a fost organizat un vernisaj la care au participat și elevi ai Școlii Populare de Artă. Invitatul principal a fost un tânăr pictor bucureștean, lansat de curând în lumea artelor vizuale dar cu un real succes. Se numește Andrei Afilipoaie, are 23 de ani și a expus câteva lucrări la City Gallery.

Pictorul bucureștean spune că în arta sa păstrează echilibrul și încearcă să zugrăvească pe cât posibil realitatea în culori.

Andrei Afilipoaie a explicat de altfel audienței o parte a semnificațiilor desprinse din tablourile sale, oprindu-se în special asupra unuia inspirat de muzica Tatianei Stepa.

Pe lângă tablouri și artă vizuală audiența a putut asculta și melodii folk cunoscute interpretate de micii artiștii prezenți la vernisaj. Cu vocea și chitara aceștia au creat o atmosferă emoționantă.

La vernisaj au expus și elevii Școlii Populare de Arte din Botoșani, încercându-se prin aceste evenimente să fie popularizate tinerele talente din țară dar mai ales din județul Botoșani, leagănul multor genii din domeniul artistic.

Citeste si:

Facebook Comments