VIDEO! Cupluri de aur și diamant premiate la Primărie

Momente emoționate s-au petrecut astăzi în sala de ședințe a Primăriei!Aproximativ 60 de cupluri care au împlinit 50 și 60 de ani de la căsătorie au fost felicitate de primarul Cătălin Flutur, într-un cadru festiv.Bunicii au primit flori, diplome dar și respectul întregii comunități.

Și-au unit destinele în urmă cu mulți ani. Unii au petrecut alături de partenerul său cinci decenii din viață. Alții șase. S-au iubit, s-au respectat, s-au înțeles, au trecut peste greutăți și au devenit un exemple pentru noi toți. Iar astăzi au primit și felicitările.

Aproape 60 de familii au fost chemate la Primărie, iar într-un cadru festiv au fost premiați simbolic. Pentru lecțiile de viață pe le-au oferit. Au primit flori, diplome și bani.

Emoțiile au fost extrem de puternice pentru edilul orașului, care abia și-a mai găsit cuvintele pentru a-i felicita pe bunici.

Senini și sinceri bătrânii au spus că nu există niciun secret al longevității unui cuplu. Nu a fost greu dar nici ușor. Trebuie doar să respecți, să înțelegi, să știi să ierți și să iubești.

Cuplurile care au împlinit 60 de ani de la căsătorie au primit din pareta primăriei câte 1000 de lei, iar cei care au aniversat 50 de ani, 500 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments