Curățenia de primăvară

Urban Serv va curăța și zonele din jurul orașului.

A început curățenia de primăvară. Vremea frumoasă a scos măturătorii «în stradă». Simion Drelciuc, directorul general Urban Serv, a anunțat că a început acțiunea de curățenie de primăvară în municipiu. Măturătoarele mecanice deja lucrează pe toate străzile din oraș și s-a trecut și la întreținerea spațiilor verzi. Directorul de la Urban Serv a anunțat că în perioada imediat următoare se va lucra și la curățarea zonelor din jurul municipiului. Simion Drelciuc s-a referit și la proprietarii de terenuri care adună cantități mari de deșeuri și care provoacă disconfort locuitorilor din vecinătate.

Angajații de la Urban Serv au salubrizat inclusiv terasa din apropierea Parcului Mihai Eminescu. Aici locatarii din zonă au sesizat, de mai multe ori, că deșeurile adună tot mai mulți șobolani, riscand ca in acea zona sa se formeze un adevarat focar de infectie.

Directorul de la Urban Serv a anunțat că în campania «Luna curățeniei de primăvară» societatea de salubrizare va acționa în absolut toate zonele din municipiu.

Citeste si:

Facebook Comments