Curte transformată în groapă de gunoi

Curte transformată în groapă de gunoi

Tone de deșeuri adunate în câțiva ani

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Botoșani și-a transformat curtea dar și strada într-o veritabilă groapă de gunoi. Tone de deșeuri a adunat acesta în decursul a cel puțin cinci ani de zile, spre disperarea vecinilor. Casa din strada Bujorului abia se mai vede din cauza mormanelor de gunoaie. Un adevărat focar de infecție, unde spun oamenii din zonă, mișună rozătoarele, iar vara aerul este irespirabil. Vecinii mai spun că bărbatul a început să își depoziteze gunoaiele și în stradă și i-a amenințat în repetate rânduri pentru că au reclamat mizerie din jurul caselor lor.

Ioan Idochim a mai fost somat să își curățe curtea și chiar a fost amendat de polițiștii locali în trecut pentru depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor. Însă, în loc să se conformeze acesta a continuata să adune gunoaie. Proprietarul spune că adună deșeurile pentru a se întreține.

De ieri, polițiștii locali împreună cu reprezentanți ai Urban Serv au intervenit pentru a debarasa gunoaiele. Misiunea lor nu va fi una deloc facilă. Pentru a interveni polițiștii locali au cerut sprijinul Gărzii de Mediu.

Vecinii sunt însă sceptici în privința curățeniei. Ei cred că după ce curtea va fi eliberată, bărbatul va continua să adune gunoaie.

Citeste si:

Facebook Comments