D. Roman: ”Acasă am arătat că suntem imbatabili”

Botoșănenii, cu gândul la cele trei puncte

De la Botoșani nu se pleacă cu puncte. Jucătorii de la FC Botoșani sunt optimiști și cred cu convingere că vor obține toate cele trei puncte puse în joc, în meciul de sâmbătă cu Concordia Chiajna. Petre Ivanovici a spus că singura problemă este că oaspeții vor sta mai mult în apărare și că vor merge pe contraatac.

Atacantul Dan Roman este convins că FC Botoşani în meciul cu Concordia Chiajna. El crede că indiferent de numele adversarilor care se vor afla în faţa sa şi a coechipierilor săi în acest joc, obiectivul trebuie să fie unul singur: trei puncte. Mai ales că se joacă pe Municipal, de unde nu foarte multe echipe au plecat cu puncte.

Dan Roman a mai spus că nu duce lipsă de goluri, doar că nu reușește să marcheze acasă, în fața suporterilor din Botoșani.

Partida FC Botoşani-Concordia Chiajna, meci contând pentru etapa a III-a a play-out-ul Ligii I va avea loc sâmbătă de la ora 18:00 pe Stadionul Municipal. La meci sunt așteptați să vină cât mai mulți suporteri să îi susțină pe roș-alb-albaștrii. Prețul unui bilet, atât la peluze cât și la tribune, este de 10 lei.

Citeste si:

Facebook Comments