VIDEO! Daniel, băiatul minunat, captiv într-un trup bolnav

Pentru orice părinte, venirea pe lume a primului copil este o mare bucurie. Viitoarea mamă așteaptă cu nerăbdare să își țină pruncul pentru prima dată în brațe. Această dorință arzătoare a avut-o, acum 35 de ani, și doamna Eugenia Maftei, după ce l-a adus pe lume pe Daniel. A așteptat zile la rând acest moment. Dar bucuria i-a fost umbrită de problemele grave de sănătate cu care s-a născut primul ei fiu.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Soții Eugenia si Danut Maftei locuiesc in municipiul Botosani. La scurt timp dupa ce s-a casatorit, doamna Eugenia a ramas insarcinata. Avea 27 ani. Pe toata perioada sarcinii totul a decurs foarte bine si intreaga familie era foarte incantata si abia astepta venirea pe lume a primului copil, insa la nastere lucrurile s-au complicat, copilul, un baietel, a stat prea mult in burta mamei si s-a nascut aproape mort. Copilul s-a ambitionat sa traiasca, si-a revenit, dar a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

Mama povestește că în timpul sarcinii nu a avut nicio problemă.

Au urmat ani grei, petrecuți prin spitale și la centre specializate pentru recuperare. Părinții au făcut tot ce este omenește posibil să îi fie bine primului lor fiu. Au muncit până la epuizare în fabrică, iar mai apoi acasă îi acordau toată atenția lui Daniel. Așa cum se întâmplă și acum. Mama este întotdeauna lângă băiat și îl îngrijește cu multă dragoste. Chiar dacă anii au trecut peste ea și puterea a mai scăzut. În fiecare zi, când vremea le permite ies la plimbare. Așa cum pot.

Părinților nu le-a fost deloc ușor. Însă nu pentru că Daniel avea o problemă, ci pentru că mulți oameni le-au sugerat să renunțe la el. Au luptat cu prejudecățile celor din jur.Au arătat însă că dragostea lor pentru Daniel este infinită.

Lui Daniel îi place foarte mult să meargă la biserică. Acolo și-a făcut și prieteni și nu este sărbătoare sau sfântă liturghie la care el, împreună cu mama sa, să nu participe. Acum Daniel se deplaseaza cu un carut obisnuit, doar ca este mic si incomod pentru plimbari mai lungi de 30 de minute. Daniel are si un carut electric foarte bun care functioneaza pe baza de 2 baterii electrice reincarcabile. Parintii au cumparat baterii noi, acum 2 ani, doar ca incepand de toamna trecuta bateriile nu mai functioneaza deloc. Trebuie schimbate, iar familia nu a reusit sa stranga suma de aproximativ 700-750 de lei pentru a-si cumpara alte baterii.

Sâmbătă și duminică de la ora 20.00, Somax TV vă invită să urmăriți, în cadrul emisiunii ”Oameni și destine” povestea lui Daniel și a familiei Maftei.

Citeste si:

Facebook Comments