Dansatori botoșănenii, marii câștigători la un concurs internațional

Performanță istorică obținută de cea mai bună trupă de dansatori din Botoșani! Trupa Glamor Crew a câștigat Premiul I la unul dintre cele mai cunoscute concursuri de dans din Europa, Dance Star World Final 2016, ce s-a desfășurat în perioada 25-29 mai în Porec, Croația. Copii antrenați de tânărul coregraf Andrei Vornicu au cucerit publicul cu prestațiile lor, la secțiunea Urban Dance.

Trupa Glamor Crew, care a reprezentat România, a devansat țări precum Austria, care s-a clasat pe a doua poziție și Polonia, care a ocupat locul al III-lea. Trupa pregătită de Andrei Vornicul este formată din Lucia Luca, lorena Oprișanu. Cristian Alexuc, Andrei Mariusup, Andrada Cical, Biamca Necolau, George -Mihai Caliniuc, Maya Contu, Sabina Coroblea, Sabina Cohuț , denisa Oniciuc, Todirica Cristian, Theodora Teo și Ana Arcalianu. Momentul în acre au fost anunțați marii câștigători nu va fi uitat prea ușor de talentații dansatori.

Și tot la acest concurs contorsionistele Miruna Aluncăriței și Alexandra Luncan, de la Gym Power, au ocupat poziția a doua la secțiunea acro/duo/dance.

Citeste si:

Facebook Comments