VIDEO! Date certe despre Cornișa

Dacă nu înotăm, poate patinăm, la Cornișa. Lucrările de la cea mai așteptată investiție a Botoșanilor par să fie pe final, dacă ținem cont de declarațiile primarului. Ba mai mult la începutul lunii august va fi convocată și comisia de recepție. Până atunci, primarul va trebui să convingă opoziția din Consiliul Local să aprobe rectificarea bugetară pentru că la Cornișa mai este nevoie de bani.

Toată vara, la Cornişa a fost șantier iar lucrările nu sunt finalizate în totalitate nici în momentul de față. Se lucrează la râul de rafting dar și acolo mai sunt de pus la punct chestiuni minore.

În altă ordine de idei, Cornișa ar fi pregătită de recepție doar că, până la acest pas este nevoie de constituirea unei comisii și de alte sume mari de bani, aproximativ 9 miliarde de lei vechi. Social democrații s-au opus rectificării bugetare pentru alocarea acestei sume dar primarul i-a invitat din nou în ședință. Iar o altă etapă importantă este cea a probelor.

Pentru că fiecare termen de deschidere avansat, s-a dovedit a fi o iluzie, primarul nu s-a mai aventurat să precizeze o dată clară când va fi inaugurat parcul de agrement Cornișa. Poate că, botoșănenii vor beneficia în iarnă de investiția care a întârziat peste trei ani de zile.

Citeste si:

Facebook Comments