De beat de era s-a izbit cu mașina într-o clădire. Etilotestul a indicat o valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat

De beat de era s-a izbit cu mașina într-o clădire. Etilotestul a indicat o valoarea de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat

În noaptea de 06/ 07.02.2020, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Săveni au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe strada Independenţei din oraşul Săveni s-a produs un accident rutier, iar conducătorul autoturismului încearcă să părăsească locul faptei.

Echipajul care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că un bărbat de 33 de ani din oraşul Săveni, în timp ce conducea autoturismul pe strada Independenţei din aceeaşi localitate, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuar, împrejurare în care a intrat în coliziune cu zidul unei clădiri.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omenești. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments