De la inimă…la măr

PMP și-a schimbat sigla

Partidul Mișcarea Populară a trecut de la inimă la măr. Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv înregistrarea Mişcării Populare, formaţiune condusă de Traian Băsescu. Decizia magistraților a fost ca să se revină la denumirea de Partidul Mișcarea Populară și la vechea siglă «mărul». Procurorii care au solicitat această schimbare apreciază că între Mișcarea Populară și Partidul Mișcarea Populară este o confuzie mai mult decât teoretică și care a început să se reflecte și în presă.

Deși a fost o surpriză pentru membrii Partidului Mișcarea Populară, președintele PMP Botoșani, Mihai Țâbuleac, spune că deja s-a trecut la vechea denumire și siglă.

Mihai Țâbuleac a mai spus că această schimbare a creat un disconfort în partid, pentru că ei sunt nevoiți să schimbe, carnetele de partid, adeziunile dar și listele cu semnături pentru candidații PMP.

Revenirea la vechea denumire înseamnă și aducerea de ajustări și modificări în structurile de conducere a partidului. Astfel că, pe 27 martie 2016, va fi organizat un congres al PMP la care va participa și o delegație din Botoșani formată din 10 membri.

Chiar dacă s-a revenit la vechea denumire, organizația din Botoșani a PMP a «achiziționat» noi membri care vor candida la funcția de primar de comună. Este vorba de Marius Siminiceanu, care va candida la Corni, Cornel Velniciuc, care concurează la Vlăsinești, și Liliana Badale, care va încerca să câștige funcția de primar în Ungureani.

Mihai Țâbuleac a mai anunțat că până în prezent a reușit să adune 5 femei în PMP care vor candida pentru funcția de primar în Todireni, Călărași, Nicșeni, Hlipiceni și în Ungureni.

Citeste si:

Facebook Comments