VIDEO! Decât să muncească, mai bine să fure

Decât să muncească, mai bine să fure! Acesta pare a fi principiul după care s-au ghidat doi botoșăneni. Indivizii din comuna Hudești sunt bănuiți că au dat spargerea la o societate comercială de unde au sustras o sumă de bani și câteva bunuri. Cei doi au ajuns în cursul zilei de ieri pe mâna poliției. Tot ieri oamenii legii au identificat și două persoane care ar fi jefuit un bătrân din Săveni.

După ce și-au făcut curaj cu câteva pahare de alcool, doi bărbați de 22, respectiv 42 de ani, din comuna Hudești au dat spargerea la o societate comercială din comună. După ce au sustras mai multe bunuri și o sumă de bani, cei doi au încercat să spargă și sediul altei societăți dar de aici au plecat cu mâna goală.

Pradă hoților a căzut și un bătrân în vârstă de 61 de ani. În urmă cu două zile o femeie de 28 de ani și un minor de 14 ani au sustras din buzunarul bătrânului suma de 40 de lei. Minorul l-a ținut pe bărbat de mâini iar femeia i-a sustras bancnotele.

Poliţiştii au reușit să îi identifice pe cei doi iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată .

Citeste si:

Facebook Comments