Delegația din Kuweit nu mai vine la Botoșani. Mașina cu care mergau a fost implicată într-un accident rutier

Delegația din Kuweit nu mai vine la Botoșani. Mașina cu care mergau a fost implicată într-un accident rutier

După vizita delegației din Quatar de astăzi, mâine la Botoșani trebuia să ajungă o delegație din Kuweit, însoțită de ministrul agriculturii, Achim Irimescu și ministrul Agriculturii din Kuweit , Ali Saleh Al Omair.

Se pare însă, că vizita a fost anulată. Astăzi, aceştia au fost implicaţi intr un accident rutier în apropiere de Slobozia, informează Hotnews. Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, miniștrii au suferit traumatisme cranio- cerebrale minore, dar viaţa acestora nu este pusă în pericol . În momentul de faţă, cei doi oficiali se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia pentru investigaţii.

”Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia arata ca ambii ministri au suferit fracturi de piramida nazala. La investigatiile CT nu au fost gasite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL si neurochirurgical. Oficialii vor fi transferati la Bucuresti, la spitalul Elias, cu ambulanta” , mai informează Hotnews.

În maşină se aflau patru persoane: cei doi demnitari, translatorul şi şoferul care se deplasau intr-o vizită oficială în judeţul Ialomiţa.

Ministrul Agriculturii şi omologul său din Kuweit aveau în program, pentru mâine, o vizită la Staţiunea Popăuţi din Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments