Delegații din Kuweit și Quatar, în vizită la Botoșani

Delegații din Kuweit și Quatar, în vizită la Botoșani

Asociația Moldoovis Botoșani, împreună cu Stațiunea de Cercetare Popăuți, primește vizita a două delegații din Qatar și Kuweit, în vedera stabilirii între părți de relații comerciale privind produse derivate din creșterea ovinelor.

Cele două delegații au răspuns invitației Ministrului Agriculturii, Achim Irimescu cu ocazia vizitei făcute în luna aprilie în Iordania, vizită ce a reunit 15 state arabe .
Din delegația de atunci a făcut parte și Președintele Asociației Moldoovis, Ionică Nechifor.

Oameni de afaceri, consuli dar și ambasadorul Qatarez din România vor efectua, joi 25 august, vizite la Stațiunea de la Popăuți, la o societatea comercială din județ, iar mai apoi vor face o deplasare în localitatea Dumbrăveni din județul Suceava, urmată de o vizită la crescătorii din Asociația de Ovine Suceava.

Vineri, 26 august, ministrul agriculturii din Kuweit, însoțit de ministrul agriculturii, Achim Irimescu, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor vor vizita standurile de ovine ale fermierilor din județ, la Stațiunea Popăuți. Delegația din Kuweit va avea același program de vizită ca cea din Quatar.

Citeste si:

Facebook Comments