VIDEO! Demersuri la Consulatul Portugaliei pentru o botoșăneancă

Alinare pentru o femeie din Broscăuți și pentru cei doi copii ai ei. În urmă cu o lună, Somax Tv vă prezenta drama acestei femei. Soțul a plecat la muncă în Portugalia anul trecut, și a murit electrocutat după doar o lună.

Femeia a reușit cu greu să repatrieze trupul neînsuflețit. La câteva luni după dramă, mama celor doi copii a constatat că nu poate primi pensie alimentară din cauza lipsei unor documente. A bătut la ușa prefectului iar cu sprijin de la Consulat, situația a fost rezolvată.

Când se vrea, se poate! Disperarea unei mame din Broscăuți s-a făcut auzită până la Consulatul României în Portugalia. Femeia, care trăiește de pe o zi pe alta, din alocațiile copiilor, a constatat cu stupoare că nu poate primi pensie de urmaș după soțul ei din cauza lipsei unor hârtii care atestă decesul tatălui micuților.

Fără bani, și fără nimeni care să o ajute, mama copiilor a apelat la Somax Tv și la prefectul Dan Șlincu. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a reușit să facă demersurile necesare pentru a o ajuta.

Femeia urmează să primească formularele și să depună actele pentru pensie la Casa Județeană de Pensii.

Citeste si:

Facebook Comments