VIDEO! Demisie cerută din cauza limbajului…neadecvat

Situație jenantă și totodată inacceptabilă! Mai mulți consilieri locali cer de urgență demisia managerului de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Vasilache”. Solicitarea vine după ce, Marius Rogojinschi a postat pe internet mai multe mesaje denigratoare, cu un limbaj neadecvat, la adresa persoanelor care au protestat pe 10 august în capitală.

Pe pagina de socializare a managerului de la Teatrul de Păpuși au apărut mai multe postări în care erau criticați în termeni ce nu pot fi prezentați la televizor, românii din diaspora,cei care au organizat un protest în capitală. Deși este directorul unei instituții de cultură, ce pune în scenă piese de teatru pentru copii, pe contul de Facebook al managerului au fost publicate mesaje ce nu fac cinste acestei funcții. În ședința de Consiliu Local care a avut loc astăzi, mai mulți consilieri locali i-au cerut demisia.

Un alt consilier local refuză să își mai duc la teatru copiii cât timp Marius Rogojinschi va mai sta la cârma instituţiei de cultură.
Ceva mai îngăduitor s-a dovedit a fi primarul Cătălin Flutur.

Până în prezent, Marius Rogojinschi, managerul Teatrului de Păpuși nu a ieșit cu un punct de vedere public referitor la postările de pe contul său de socializare.

Citeste si:

Facebook Comments