VIDEO! Deputat botoșănean amenințat cu interdicția de a intra în județ

A fost joia neagră pentru Guvernul Dăncilă! Moțiunea de cenzură a trecut iar Guvernul PSD s-a scufundat. Ziua votului a fost una plină de tensiuni în Parlament și s-a lăsat cu amenințări dure. Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, își acuză foștii colegi din PSD Botoșani i-ar fi transmis că îi vor interzice să intre în județ. Parlamentarii social-democrați neagră acuzațiile.

În plus, între deputatul Costel Lupașcu și Victor Ponta, ar fi existat o altercație, iar Lupașcu a fost acuzat de corupție. Parlamentarul botoșănean susține însă că lucrurile s-au clarificat și a fost vorba de o banală neînțelegere.

Spirite încinse în ziua votului pentru moțiunea de cenzură. Deputatul Pro România, Mihaela Huncă ar fi fost amenințată chiar de către foștii ei colegi de partid. După ce și-a exprimat votul în Parlament, Huncă ar fi fost abordată de o parte dintre parlamentarii PSD Botoșani, care i-ar fi transmis un mesaj tranșant și deloc prietenos.

Huncă susține că nu va depune vreo plângere în acest sens dar a ținut să sublinieze că județul nu aparține PSD-ului.

Un alt incident titrat și de presa centrală l-a avut în prim plan pe deputatul PSD, Costel Lupașcu. Acesta ar fost bruscat de către Victor Ponta pe motiv că, în timpul dezbaterii moțiunii, ar fi mers la grupul Pro România pentru a intermedia o convorbire telefonică cu liderul PSD Neamț. Ponta l-a acuzat pe Lupașcu de corupție.Deputatul botoșănean susține însă că a fost vorba doar despre o neînțelegere.

Cât despre amenințările la adresa Mihaelei Huncă, Costel Lupașcu susține că este străin de situație și nu cunoaște deloc subiectul.

Citeste si:

Facebook Comments