VIDEO! Deschidere de an școlar la Palatul Copiilor

Au început activitățile organizate la Palatul Copiilor din Botoșani! Zeci de copii, părinți, profesori dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean au participat sâmbătă la deschiderea oficială a noului an școlar la Palatul Copiilor.

Iar elevii botoșăneni au reușit să îi încânte pe cei prezenți cu numele artistice de senzație pe care le-au pus în scenă.

Că la Botoșani sunt foarte mulți copii extrem de talentați nu mai este niciun secret. Iar mulți dintre ei sunt înscriși la Palatul Copiilor, acolo unde își cultivă talentul, iar cu multă muncă, ambiție și perseverență reușesc să cucerească premii importante la concursurile naționale.

Sâmbătă, într-un cadru festiv, a avut loc deschiderea oficială a noului an la Palatul Copiilor. Prezenți au fost zeci de copii, părinți, profesori, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar, iar invitat special al evenimentul a fost deputatul Mihaela Huncă.

Din partea Inspectoratului Școlar Județean copii au primit felicitări pentru rezultatele excepționale obținute în țară, dar și garanția că vor fi sprijiniți și de aici înainte. Iar copii au făcut ce au știut ei mai bine pe scenă. Au cântat și au dansat.

Îndrumătorii de la Palatul Copiilor sunt profesioniști și oameni dedicați. Meritele unui dintre profesori au fost recunoscute și de aleșii urbei, care au decis să îi ofere lui Grigore Luisian titlul de cetățean de onoare al orașului.

Citeste si:

Facebook Comments