Deschiderea Centrului „Marele Ars“ de la Iaşi, amânată pentru că ministrul Pintea nu poate ajunge la tăiat panglica

Deschiderea Centrului „Marele Ars“ de la Iaşi, amânată pentru că ministrul Pintea nu poate ajunge la tăiat panglica

Ministrul Sorina Pintea taie azi panglica similară de la Timişoara. „Pentru că Ministerul Sănătăţii a asigurat dotarea şi doamna ministru s-a implicat în tot ceea ce înseamnă construcţia şi funcţionarea lui, ne dorim ca ea să fie de faţă în momentul deschiderii“, explică amânarea managerul de la „Sf. Spiridon“. Cine îşi asumă însă dacă azi sau mâine un mare ars moare cu zile?

Astăzi se va inaugura Centrul de arşi de la Timişoara, cu o întârziere de aproape două săptămâni de la ultimul anunţ ministerial. La Iaşi, deşi Centrul „Marele Ars“ este gata, deschiderea este amânată pe motiv că agenda ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, este foarte încărcată.

„Pentru că Ministerul Sănătăţii a asigurat dotarea cu echipamente a acestui centru şi doamna ministru s-a implicat în tot ceea ce înseamnă construcţia şi funcţionarea lui, ne dorim ca domana ministru să fie de faţă în momentul deschiderii. Curând, vom stabili împreună cu doamna ministru şi Direcţia de Sănătate Publică Iaşi data inaugurării, pe care o vom comunica către media şi ieşeni“, a declarat ec. Ioan Bârliba, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Citiți continuarea articolului pe www.ziaruldeiasi.ro

Citeste si:

Facebook Comments