Desfășurare masivă de forțe în cartierul Stejari! O femeia și-a aruncat bunurile din casă de la geam

A fost panică ieri după amiază în cartierul Stejari din municipiul Botoșani.

Locuitorii de pe strada Gheorghe Filipescu au fost nevoiți să solicite ajutoare după ce o femeie, care locuiește la etajul trei al unui imobil situat pe acea stradă, a început să arunce pe geam cu diverse lucruri pe care le avea prin casă. Pompieri, polițiști, polițiști locali dar și cadre medicale au ajuns la fața locului și au încercat să discute cu femeia, care se pare suferea de o depresie majoră.

Totodată a fost chemat și un echipaj de la E.ON, care a întrerupt alimentarea cu gaze naturale în zonă.

După ce a aruncat cu scaune, mese, căni, haine sau covoare, ea a dat drumul la muzică la maxim și a început să danseze, uneori apropiindu-se periculos de marginea balconului. Zadarnice au fost încercările salvatorilor de a o convinge să comunice cu ei. Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani, s-a încuiat în apartament și nu a vrut să deschidă ușa nimănui.

Minute în șir, salvatorii, polițiști și chiar șefi ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență au bătut și au sunat la ușa apartamentului. Din interior se auzea doar muzica dată la maxim.

Și pentru că femeia nu a deschis, salvatorii au încercat să caute soluții pentru a pătrunde în apartament.

La fața locului a ajuns chiar și prefectul județului, Dan Nechifor.

La un moment dat, femeia a ieșit la geam să vadă ce se întâmplă, însă când pompierii au încercat să discute cu ea, a intrat imediat înapoi în casă.

În cele din urmă, după mai multe ore de încercări, pompierii, polițiștii dar și mascații solicitați și ei să intervină au reușit să pătrundă în apartament și au luat-o pe femeie, care mai apoi a fost transportată pe brațe, până la o ambulanță SMURD, care aștepta în fața blocului.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate la ei în cartier. Oamenii spun că este pentru prima dată când femeia are un astfel de comportament și că o știu ca pe o persoană liniștită. Ei spun că ea s-a mutat în acel apartament, în urmă cu mai bine de un deceniu, după ce s-a mutat de la Piatra Neamț.

Femeia a fost transportată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean ”Mavromati.”

Citeste si:

Facebook Comments