Desfigurată de vecin

Adolescentă de 14 ani băgată în spital

Bătută fără milă de un vecin băut! Prin clipe de groază a trecut o adolescentă de 14 ani, care a fost bătută cu bestialitate, în plină stradă, de un vecin. Totul s-a întâmplat vineri seară, în zona industrială a orașului, când copila, care se îndrepta spre casă, a fost efectiv snopită în bătaie de vecinul de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice. În acest mod, se pare, bărbatul a vrut să se răzbune pe adolescentă. Cu câteva minute înainte, fata se afla într-un grup de prieteni, când s-a întâlnit cu agresorul, iar unul dintre ei a râs pe seama acestuia care se afla într-o stare avansată de ebrietate. George Nechifor a așteptat-o pe tânără să se întoarcă, și a început să dea în ea fără milă.

Au urmat clipe de groază pentru copila de doar 14 ani. Bărbatul a început să o lovească cu pumnii și picioarele. La un moment dat, sub ploaia de lovituri adolescenta s-a probușit la pământ, iar agresorul a început să o tragă de păr, târând-o pe sfalt. Tânăra a fost bătută în așa hal că avut nevoie de îngrijiri medicale. Mama copilei este șocată de cele întâmplate.

Femeia spune că bărbatul este cunoscut ca un tip agresiv și că a avut incidente și cu alți vecini.

În urma loviturilor copila a rămas și fără câțiva dinți. Ea a fost transferată la secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati.

Citeste si:

Facebook Comments