Dezastru pe Municipal!

FC Botoșani – Concordia Chiajna 0 – 3

FC Botoșani a suferit sâmbătă una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din acestă ediție de campionat! Roș-alb-albaștrii au pierdut la scor de neprezentare, 0 la 3, partida disputată în compania formației Concordia Chiajna, contând pentru etapa a IIIa a play-outului Ligii I la fotbal. Asta după ce, în luna decembrie a anului trecut, elevii lui Cristi Pustai au învins aceeași echipă cu scorul de 5 la 1.

Scorul a fost deschis încă din minutul 8 al partidei de către Milevsky, care a înscris cu capul.

În minutul 23 al partidei Carralero, înscrie pentru FC Botoșani, însă, golul este anulat pe motiv de offside. Până la pauză, botoșănenii mai au câteva ocazii, dar nu reușesc să le fructifice. În minutul 63 al partidei, Carralero rămâne singur cu goalkeeperul Chiajnei, însă șutează peste poartă. Și cum în fotbal ocaziile se răzbună, șapte minute mai târziu Milevsky transformă o lovitură de la 11 metri și majorează diferența la două goluri pe tabela de marcaj. Când mai erau două minute din timpul regulamentar,

Concordia mai înscrie odată, iar partida FC Botoșani – Concordia Chiajna se termină 0 la 3, spre nemulțumirea miilor de susținători botoșăneni prezenți la meci.

Citeste si:

Facebook Comments