Deznodământ tragic

Deznodământ tragic în cazul teribilului accident ce a avut loc luni pe drumul european ce leagă municipiul Botoșani de Iași.

După ce, la doar câteva minute de la producerea cumplitului eveniment rutier, o femeie de 61 de ani s-a stins în brațele medicilor, o altă persoană a pierdut lupta pentru viață. Este vorba despre soțul femeii decedate, un bărbat în vârstă de 71 de ani, care se afla la volanul autoturismului marca Nissan. Aurelia și Mircea Ciofu se aflau într-un autoturism și mergeau dinspre Iași spre Botoșani.

La un moment dat, însă, într-o curbo deosebit de periculoasă, în apropiere de Zosin, nu se știe din ce motive, conducătorul auto a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de o autoutilitară care circula regulamentar.

Patru persoane aflate în cele două autovehicule au avut nevoie de îngrijiri medicale. În starea cea mai gravă a fost femeia de 60 de ani aflată pe scaunul din dreapta al Nissanului. Ea a fost preluată în stop cardio respirator. Deși au făcut eforturi supraomenești pentru a o ține în viață, femeia și-a dat ultima suflare în brațele medicilor.

La spital au ajuns alte trei victime, printre care și soțul femei.

Se pare că bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul toracelui și abdomenului și a fost băgat de urgențe în sala de operații. Din păcate, starea lui s-a înrăutățit, iar organismul său a cedat. Și în ciuda eforturilor, medicii au fost nevoiți să constate decesul bărbatului.

Alte două persoane care se aflau în celălalt autovehicul implicat în accident au ajuns în stare gravă la spital, unde au primit îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si:

Facebook Comments