Dinamo București – FC Botoșani 1 -0

Dinamo București – FC Botoșani 1 -0

Botoșănenii au pierdut la limită

FC Botoșani a pierdut la limită partida disputată, ieri seară, în compania formației Dinamo București, scor 1 la 0.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 27 de către un puști de doar 17 ani, Valentin Costache. Acesta a marcat după o lovitură liberă executată de dinamoviști prin Ekeng, care a trimis până la Puljic, acesta centrând în mijlocul careului până la Costache, juniorul de 17 reușind să înscrie. Câinii roșii au mai bifat o ocazie importantă în minutul 62 al partidei, prin Gnohere, care a șutat periculos din afara careului, însă din fericire pentru roș-alb-albaștrii mingea a fost deviată pe lângă poartă. Și botoșănenii și-au trecut în cont câteva ocazii. În minutul 48 al meciului Ngadeu reaia cu capul pe lângă poartă o centrare trimisă de Martinus. Însă cea mai nare ocazie pentru botoșăneni a fost înregistrată în minutul 55 al partidei, când Matulevicius, scăpat singur cu portarul dinamoviștilor, nu ajunge balonul centrat în fața porții de Dimitrov.

În ultimul minut al partidei, roș-alb-albaștrii mai au o ocazie bună de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj. Goalkeeperul dinamoviștilor, Cernauskas scapă o minge centrată în mijlocul careului de Casado. Balonul ajunge la Matulevicius care însă trimte pe lângă poartă și Dinamo București FC Botoșani se termină 1 la 0.

În urma acestui rezultat Dinamo București urcă pe a doua poziția e clasamentului acumulând 44 de puncte, în timp ce FC Botoșani rămâne pe locul 9 cu 26 de puncte.

Citeste si:

Facebook Comments