Director de nota 3,5 la Teatrul Vasilache

Scandal si astazi in sedinta de Consiliu Local!

Alesii s-au contrat minute in sir pe tema rezultatului obtinut de managerul teatrului Vasilache, Floricel Aionitoaei, in urma unei evaluari a activitatii.

Comisia formata din doi consilieri locali si trei specialisti din domeniul cultural au evaluat activitatea directorului cu nota 3,5.

Parerile alesilor locali au fost impartite iar unii considera ca rezultatul evaluarii este incorect.

Dupa minute in sir de discutii in contradictoriu, primarul Catalin Flutur a decis ca la teatrul copiilor din Botosnai va numi director interimar pe Florin Iftode, actor care a mai ocupat acest post si in trecut.

Nota 3,5. cu atat a evaluat comisia formata din experti si consilieri locali , activitatea managerului Teatrului Vasilache, Floricel Aionitoaei pe anul 2014.

Rezultatul a fost astazi dezbatut in sedinta de Consiliu Local. Consilierii locali s-au impartit in doua tabere, una pro si alta contra rezultatului.

Ciudat este faptul ca directorul de la Vasilache a obtinut note mai mari de la expertii in cultura si ceva mai mici de la cei doi consilieri locali, respectiv Andreea Buiuc si Vasile Chiru.

A venit si explicatia chiar din partea Andreei Buiuc, membu in comisia de evaluare.

Alesul local a adus in discutie conflictul care treneaza la institutia de cultura intre director si actori. Acesta a reamintit de faptul ca actorii de la Teatrul de Papusi au amenintat cu demisia in situatia in care managerul Floricel Aionitoaei nu va fi schimbat.

În discuție a intervenit si consilierul Eugen Turcanu. Alesul local pune si el la indoiala corectitudinea rezultatului obtinut de directorul de la Vasilache.

In asentimentul consilierilor liberali a fost si primarul Catalin Flutur. In cele din urma, edilul a decis ca va numi prin dispozitie un director interimar la Teatrul Vasilache.

Locul lui Aionitoaiei va fi luat pentru o perioada de timp de Florin Iftode.

Citeste si:

Facebook Comments