VIDEO! Director respins de PSD

Rare sunt cazurile în care un partid politic refuză să primească noi membri. Sunt însă și excepții de la regulă. După ce a stârnit un război în cadrul Urban Serv, Cezar Nicuță, directorul adjunct al societății de salubrizare, a fost respins de partid.

Nicuță și-a depus o adeziune în urmă cu ceva vreme iar sâmbătă, Biroul Politic Municipal al PSD a refuzat să îi accepte intrarea.

Cezar Nicuță și-a exprimat dorința de a intra în PSD încă din anul 2016. Până pe 24 februarie, adeziunea a rămas însă la păstrare într-un sertar. Abia de Dragobete, Biroul Organizației Municipale a supus votului intrarea adjunctului de la gunoi, în partid. Singurul care a votat pentru a fost Costică Macaleți. 14 membri au votat împotrivă iar trei s-au abținut.

Conform unor surse neoficiale, social democrații sunt revoltați de faptul că Cezar Nicuță a creat un conflict cu directorul Urban Serv, Simion Drelciuc. Nicuță a precizat că a depistat nereguli în cadrul societății referitoare la anumite achiziții și la acordarea unor sporuri salariale. Adjunctul de la salubrizare a depus și o sesizare la DNA.

Citeste si:

Facebook Comments