Directori de instituție atenționați să nu se implice în campania electorală

Directori de instituție atenționați să nu se implice în campania electorală

Directori de instituție atenționați să nu se implice în campania electorală. Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a anunțat că este cu ochii pe șefii instituțiilor publice și că va verifica dacă aceștia se vor implica în campania electorală. El are și un mesaj pentru cei vizați.

Acest anunț vine după ce au existat semnale că unii șefi de instituții publice sunt foarte activi politic în această perioadă, inclusiv pe rețele de socializare. Dan Nechifor a spus clar că în calitatea pe care o au de funcționari publici nu pot face campanie electorală. Prefectul a mai precizat că dacă va observa că sunt derapaje în activitatea anumitor directori va sesiza Ministerele de resort.

Unii directori de instituții publice au ales să își ia concediu de odihnă fix pe perioada campaniei electorale. Unul dintre șefii de instituție care și-a lua concediu este Răzvan Rotaru, comisarul șef al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Botoșani. Concediul acestuia a fost aprobat de comisarul general al Gărzii de Mediu, pentru perioada 16 mai-6 iunie.

Citeste si:

Facebook Comments