VIDEO! Directorii de școli chemați la sfat

Sfat mare ținut astăzi de șefii educației botoșănene. Directorii de școli din tot județul au fost chemați în municipiul de reședință pentru a participa la întâlnirea de început de an școlar. Pe lângă discursuri și felicitări, s-au discutat și teme serioase precum siguranța elevilor în școli sau prevenirea consumului de substanțe halucinogene în rândul adolescenților.

Astăzi în municipiul Botoșani șefii Inspectoratului Școlar au convocat pe toți directorii de școli la tradiționala întâlnire de început de an. La consfătuire au participat și reprezentanții ISU, ai Poliției și Centrului Anti-drog. În special comandantul ISU a ținut să precizeze că încă sunt 30 de școli neautorizate pentru siguranța la incendii.

Șeful de la pompieri și-a manifestat dorința de a-i ajuta pe directori, dar le-a cerut să respecte întocmai normele legale. În caz contrar vor suporta rigorile legii.

Totodată reprezentanții Centrului Anti-Drog spun că au pus la cale o strategie menită să le arate elevilor efectele catastrofale ale consumului de substanțe halucinogene.

De la consfătuire nu au lipsit nici reprezentanții Bisericii. Protopopul Lucian Leonte a pus accent pe luminarea atât spirituală cât și intelectuală a elevilor.

La întâlnire au participat și reprezentanții Poliției, parlamentari și alte oficialități. Aceștia și-au manifestat dorința de a sprijini învățământul botoșănean.

Citeste si:

Facebook Comments