Directorii intră în focul examenelor

Mâine vor susține proba scrisă

Emoții mari pentru aspiranții la un post de director în școli! Mâine ei vor susține proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiei de director şi director adjunct în unitățile de învățământ din județul Botoşani. Zeci de candidaţi si-au depus dosarele în vederea ocupării unui post.

Unii s-au înscris doar pentru un post altii, în schimb, pentru mai multe. De aceea au existat 180 de cereri de înscriere. Înscrierea s-a făcut anul acesta online. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean au fost cazuri în care dosarele au fost nevalidate.

Motivul pentru care patru dosare au fost nevalidate a fost că acestea nu erau complete. Proba scrisă de ocupare a funcţiilor de directori şi directori adjuncti se va desfăşura mâine, 12 octombrie 2016 la Colegiul Naţional A.T.Laurian, între orele 10.00 și 12.00.

Candidaţii vor avea două ore timp în care vor rezolva subiecte grilă. Astfel, rezultatele vor fi date pe loc, iar afişarea lor se va face tot în cursul zilei de mâine. Elevii de la acest colegiu nu vor învăţa mâine, urmând să recupereze această zi pe parcursul semestrului .

În perioada 17 octombrie-17 noiembrie va avea loc evaluarea CV-urilor și interviul, după care pe 9 decembrie se afișează rezultatele finale.

Citeste si:

Facebook Comments