Directorul de la Nova Apaserv, «luat la ochi» de șefii CJ Botoșani

Directorul de la Nova Apaserv a fost «luat la ochi» de șefii Consiliului Județean Botoșani.

Săptămâna trecută, directorul Gabriel Cârlan a fost plecat într-o deplasare în Delta Dunării, în interes de serviciu. Acest lucru l-a aflat și vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Liviu Toma, când a dorit să obţină o serie de informaţii de la operatorul de apă şi i s-a comunicat că directorul general nu este, atribuţiile fiindu-i delegate în această perioadă Cristinei Panait.

Liviu Toma s-a arătat nemulţumit că managerul furnizorului de apă n-a anunţat Consiliul Județean şi nici Consiliul de Administraţie în legătură cu delegaţia pe care a făcut-o.

La rândul său, Gabriel Cârlan, directorul societăţii Nova Apaserv, a explicat că a plecat în Deltă la o şedinţă a patronatului din domeniul apei, care se organizează o dată la şase luni.

Scopul acestor întâlniri între managerii operatorilor de apă din țară este de a a găsi rezolvare la o parte din problemele care apar în timpul implementarii proiectelor privind rețeaua de apă și canalizare.

Legat de declarația vicepreședintelui Consiliului Județean, Liviu Toma, directorul de la Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, a ținut să nu comenteze deloc.

 

Citeste si:

Facebook Comments