VIDEO! Discuții peste discuții pentru străzile cu probleme

Întâlniri, discuţii şi solicitări. Așa s-a rezolvat până acum cu drumurile rămase în ultimul hal după lucrările de canalizare din municipiu. Deşi se plâng tocmai de anul trecut, cetăţenii care locuiesc pe câteva zeci de străzi din municipiu încă au groază de ce se va întâmpla la prima ploaie.

Reprezentanţii Primăriei spun că încă nu au fost predate către municipiu aşa că, în afară de rugăminţi, n-au ce să facă.

Chiar, azi dimineaţă, spune viceprimarul Marian Murariu, au avut loc întâlniri cu inginerii firmei de construcţii. Dar nu sunt primele şi nici ultimele. Astfel de întrevederi şefii de la Primărie au periodic. Însă mai toate se încheie fără nimic concret pentru botoşănenii ce locuiesc pe străzile respective, care tot aşa arată de mult timp.

În aceste condiţii, spun reprezentanţii Primăriei, acesta este singurul lucru pe care-l pot face. Să le ceară să se grăbească. Aşa că aşteaptă să le termine şi apoi să le predea, dar fără să ştie exact când se va întâmpla acest lucru. Mai mult, spune viceprimarul, dacă nu le vor aduce măcar la starea iniţială, adică aşa cum erau înainte să înceapă lucrările în urmă cu câţiva ani, nici nu le vor accepta oficial.

De fapt, aproape toate petiţiile au conţinut aceleaşi nemulţumiri.

Problemele au apărut anul trecut, după ce câteva zeci de străzi neasfaltate au ajuns să semene cu drumuri de pădure în urma lucrărilor de extindere a canalizării. Semnalele de la cetăţeni au curs valuri încă de pe atunci dar, la fel ca şi acum, au rămas fără ecou.

 

Citeste si:

Facebook Comments