VIDEO! Disponibilizări și demisii la Urban Serv

Situație dezastruoasă la societatea Urban Serv. De la începutul anului s-au făcut șapte disponibilizări iar în cursul acestei luni urmează o nouă reorganizare. Pe fondul conflictelor din cadrul societății, unul dintre membrii Consiliului de Administrație a demisionat. Una peste alta, deși orașul arată murdar și prăfuit, Primăria a decis să reducă numărul orelor de curățenie.

Societatea Urban Serv se duce pe apa sâmbetei. Deși cuantumul taxei de salubritate s-a majorat cu 35%, primăria a găsit o soluție pentru a plăti mult mai puțini bani către Urban Serv. Chiar dacă orașul arată deplorabil, Urban Serv nu va mai face curățenie în fiecare zi, așa cum se întâmpla până acum.

După discuțiile aprinse din cadrul Consiliului de Administrație, unul dintre membri a demisionat. Este vorba de Iulian Apotroșoaie.

Simion Drelciuc a precizat faptul că apele s-au mai limpezit în ceea ce privește colaborarea cu directorul adjunct, Cezar Nicuță. În urmă cu două luni, adjunctul de la Urban Serv a făcut o sesizare la DNA și îl acuza pe directorul adjunct de ilegalități comise în cadrul societății.

Citeste si:

Facebook Comments