VIDEO! Tineri teribiliști amendați, după ce au distrus mobilierul stradal

Tineri, neliniștiți și …amendați! Pentru câteva secunde de distracție, câțiva tineri trebuie să plătească acum scump. Au fost suprinși de o cameră de supraveghere montată într-un părculeț din Botoșani în timp ce săreau fericiți pe bancă. Nu s-au lăsat până nu au rupt-o, iar mai apoi au început să arunce bucățile de scânduri la întâmplare. Ghinion pentru ei, însă. Când au ieșit din parc, au dat nas în nas cu polițiștii locali.

Scenele au fost surprinse  în noaptea de 30 aprilie în zona de relaxare din Parcul Tineretului. În imagini se văd patru tineri. Trei băieți și o fată care stau de vorbă. La un moment dat, unul dintre tineri se ridică în picioare pe bancă și începe să sară, cu intenția vădită de a o distruge. Jocul i-a părut distractiv colegului, care i-a luat exemplul. S-au chinuit puțin, dar în cele din urmă și-au dus sarcina la capăt și au rupt banca. Extrem de amuzați de fapta lor, indivizii au scos de tot bucățile de scândură rămase și au început să le arunce la întâmplare.

Ce nu au știut ei, însă, este că distracția lor a fost urmărită îndeaproape de polițiștii locali, prin intermediul unei camere de supraveghere. Iar când credeau că seara lor specială s-a terminat, au constat că abia începuse. La ieșirea din părculeț, au dat nas în nas cu polițiștii locali care i-au luat la întrebări.

Polițiștii locali trag un semnal de alarmă și spun că astfel de cazuri de distrugere a mobilierului stradal sunt tot mai frecvente în ultima perioadă și că numărul sancțiunilor a crescut îngrijorător.

Distracția i-a costat scump pe tineri. Cei vinovați au fost sancționați cu amenzi cuprinse între 200 și 400 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments