Distracție și voie bună la Suharău

Artiști de renume i-au încântat pe suhăreni

Dragostea pentru folclor și muzică de calitate mai puternică decât căldura. Deși mercurul a urcat mult , ieri, în termometre sute de oameni din comuna Suharău dar și din împrejurimi au luat cu asalt teatrul de vară din localitate pentru a asista la spectacolul organizat ”odată în viață”, ”Suharău azi”. Copii de toate vârstele, însoțiși de părinți și bunici s-au bucurat de un spectacol grandios de muzică populară oferit de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară ai momentului.

Rând pe rând pe scenă au urcat Ioana Capraru, Nicu Mîță, Mihaela Gurău, Laura Lavric și Ion Paladi. Acompaniați de orchestra ”Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, artiștii i-au încântat pe spectatori.

Gazda grandiosului spectacol a fost îndrăgita prezentatoare TV, Iuliana Tudor. Nu este pentru prima dată când vedeta TV ajunge în comuna Suharău despre care spune că este un colț de rai.

Prezent pentru a șasea oară la acest eveniment, împreună cu oreschsetra ”Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros a spus că pentru el acestă minunată coumă locuită de oameni deosebiți este pentru el o a doua casă.

Cuvinte de laudă și apreciere la adresa Suharăului și organizatorilor acestui spectacol au avut și Laura Lavric și Ion Paladi.

Spectacolul de duminică de la Suharău a fost organizat de Primăria comunei, iar fondurile au fost alocate din sponsorizări.

Citeste si:

Facebook Comments