Doar trei luni pentru membrii CA de la Urban Serv

Identic este și la Modern Calor

Mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv au fost prelungite doar pentru trei luni. Normal, aceste mandate ar fi trebuit prelungite cu patru ani, așa cum a fost propunerea inițială, și cum s-a întâmplat la alte două societăți subordonate Consiliului Local, respectiv Locativa și Eltrans.

Însă, membrii Adunării Generale a Acționarilor de la operatorul de salubritate, întruniți la finalul săptămânii trecute, au fost cei care au decis acest termen de trei luni. Nici directorul general al Urban Serv, Simion Drelciuc, a spus că nu știe care este argumentul acestei hotărâri.

Din Consiliul de Administrație de la Urban Serv fac parte Nicolina Chirilă, Iulian Gabriel Apotrosoaei, Ioan Sergiu Burlacu, Ion Sorici şi Mioara Paula Jurgiu.

Aceeași situație este și la societatea Modern Calor, unde AGA a decis prelungirea mandatelor actualilor membri ai Consiliului de Adiministrație cu doar trei luni. Din acest Consiliu de Administrație fac parte Ion Diaconu, Simion Drelciuc, Camelia Şuşter și Constantin Zărnescu.

Citeste si:

Facebook Comments