Video! Doi directori la o școală

Situatie nemaiîntâlnită până acum în învățământul botoșănean. O unitate de învățământ din județul Botoșani este condusă de doi directori, sau cel puțin așa susține primarul comunei Dângeni. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani face lumină însă în acest caz.

Funcția de director al Scolii Gimnaziale Nr 1 Dângeni este obiectul de dispută între primarul Cătălin Rotundu, fostul director, Gabriela Drobotă și actualul director, Mihaela Pânzaru.

Primarul comunei Dângeni, spune că s-a săturat să le invite pe cele două pentru a discuta bugetul, precum și cheltuielile cu microbuzul si personalul auxiliar. Potrivit acestuia , cele două cadre didactice refuză să vină motivând că una este fost director, iar cealaltă si-a dat demisia.

Pentru că nu a participat la concursul pentru directori Georgeta Drobotă a fost înlocuită cu Mihaela Pânzariu numită de către Inspectoratul Școlar. Aceasta însă și-a dat demisia din funcție acum aproximativ 20 de zile.

Primarul spune că singurul lucru pe care si-l doreste este un director care să îndeplinească toate cerințele legale si să poată rezolva cât curând problemele.

Contactate de reporterii Somax TV, cele două cadre didactice: Mihaela Pânzariu și Georgeta Drobotă au refuzat să își exprime public părerea. În aceste condiții s-a luat legătura cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.

Potrivit inspectorul școlar Ciprian Manolache, Mihaela Pânzariu rămâne directorul unității de învățământ până la numirea unui alt cadru didactic.Tensiunile dintre director, primar si fostul director par a fi provocate de … probleme personale.

Citeste si:

Facebook Comments