Doliu în lumea fotbalului. Daniel Prodan a murit. Pierdere imensă pentru fotbalul românesc, „Didi“ avea doar 44 de ani

Doliu în lumea fotbalului. Daniel Prodan a murit. Pierdere imensă pentru fotbalul românesc, „Didi“ avea doar 44 de ani

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct. Fostul fundaş al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, ca urmare a unui infarct. Cei din familie spuneau că, în jurul orei 20.00, “Didi” se uita la televizor la casa sa din Voluntari când i s-a făcut rău. Medicii au sosit rapid la faţa locului şi au făcut manevre de resuscitare vreme de trei ore, însă nu l-au mai putut salva pe fostul mare fotbalist al echipei naţionale.

Daniel Prodan a fost unul dintre componenţii Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, jucând la echipa naţională de 54 de ori şi marcând un gol. El a jucat la Campionatul Mondial din 1994, titular în toate meciurile, şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan a început fotbalul la Olimpia Satu Mare şi a mai jucat pentru Steaua, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar, FC Naţional şi Messina.

Daniel Prodan şi-a încheiat cariera de fotbalist la FC Naţional în 2003. Apoi, el a fost angajatul FRF, ca director sportiv al echipei naţionale, fiind înlăturat după schimbarea lui Mircea Sandu cu Răzvan Burleanu. Prodan s-a transformat într-unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului preşedinte al FRF şi al întregii administraţii.

Ultima postare pe Facebook a lui Daniel Prodan a fost nu mai departe de 13 noiembrie, el criticându-l pe Andrei Vochin, actualul consilier al lui Burleanu, pentru anumite declaraţii.

Citiți continuarea articolului pe www.adevarul.ro

Citeste si:

Facebook Comments