VIDEO! Dorel lasă sute de familii fără apă la Botoșani

După ei potopul. O echipă de muncitori chemați să pună la loc un stâlp doborât de un camion, a reușit să lase fără apă sute de familii, dar și pacienții unui spital.

Cum au reușit? Este simplu, doreii de Botoșani au fisurat o conductă care alimenta cu apă strada Ion Creangă dar și Secția de Psihiatrie. În momentul de față Nova Apaserv lucrează pentru remedierea defecțiunii.

Atunci când Dorel se apucă de reparat sigur va avea cineva de suferit. Iar ceea ce s-a întâmplat astăzi pe strada Ion Creangă este cea mai bună dovadă. Totul a început cu un accident rutier. Un camion s-a izbit cu remorca într-un stâlp de înaltă tensiune în apropierea Penitenciarului.

Imediat o echipă de muncitori a fost chemată pentru a pune la loc stâlpul în pământ. Ceea ce a urmat este tragico-comic. Meseriașii, în timp ce-și arătau priceperea, au reușit să crape o conductă cu apă.

Echipele de la Nova Apaserv au fost nevoite să oprească apa pe toată strada, pentru a remedia avaria.

Afectată a fost și Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati. Totodată conducerea Nova Apaserv a cerut angajaților să stea în preajma echipei de muncitori până vor monta în condiții de siguranță stâlpul.

Citeste si:

Facebook Comments