VIDEO! Două decenii și jumătate de step by step la Botoșani

Au trecut două decenii și jumătate de când învățământul step by step a fost adoptat în România. Cu această ocazie copiii, părinții și educatorii de la Grădinița 22, au organizat un eveniment inedit pentru a sărbători această alternativă educațională de top. De altfel, această unitate de învățământ este singura grădiniță model training în domeniul step by step din Moldova.

Sute de copii de la Grădinița 22 însoțiți de părinți și educatori au sărbătorit ieri 25 de ani de învățământ step by step în România.

Momentul a fost marcat printr-o adevărată paradă pe străzile orașului din Parcul Tineretului și până pe Pietonalul Unirii. Micuții au sărbătorit, au cântat și s-au bucurat alături de părinți și educatori.

Educatorii spun că alternativa step by step este croită pe nevoile copilului și totodată contribuie benefic la dezvoltarea acestuia.

La rândul lor, părinții s-au arătat mulțumiți de sistemul step by step dar și de activitatea educatoarelor de la grădinița 22.

Grădinița 22 este singura unitate de învățământ din Moldova, model de training în domeniul step by step și una dintre puținele din România.

Citeste si:

Facebook Comments