VIDEO! Două municipii, trei orașe și 11 comune lăsate fără apă

Zeci de mii de botoșăneni rămân fără apă în acest weekend. Nova Apaserv continuă tradiția reviziilor și reparațiilor, în pragul verii. Și de această dată este vorba despre efectuarea unor lucrări de reparații în zona stației de la Bucecea iar populația va fi lăsată pe uscat. Reprezentanții societăţii de apă și canal recomandă cetățenilor să-și facă provizii consistente de apă.

Nici un an fără cel puțin 3-4 revizii la apă. Așa s-au obișnuit botoșănenii de câțiva ani. Fie la sfârșitul primăverii, fie în miezul verii se trezesc lăsați pe uscat de Nova Apaserv. De această dată, începând din această seară și până duminică, sute de mii de botoșăneni, din două municipii, trei orașe și nu mai puțin de 11 comune vor rămâne fără apă la robinete. Șefii de la apă spun că este vorba de lucrări perfect justificate

”SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani – Flămânzi, în perioada 27-28 aprilie 2018, în vederea executării lucrărilor de revizie generală și reparații capitale planificate” se arată într-un comunicat de presă al SC Nova Apaserv.

Populația este avertizată că trebuie să-și facă rezerve consistente de apă.

 

Citeste si:

Facebook Comments