Două weekend-uri fără apă!

Conducerea Nova Apaserv vine cu explicații

Două weekend-uri fără apă! Valabil atât pentru cei din municipiile Botoșani și Dorohoi, cât și pentru cei din orașele Bucecea, Flămânzi, comunele Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Copălău, Cristești, Curtești, Leorda, Mihai Eminescu, Răchiți, Stăuceni, Unțeni, Văculești, Vlădeni.

Această întrerupere a fost programată pentru efectuarea unor lucrări de către Nova Apaserv şi constructorii cu care operatorul are contract pentru modernizarea rețelei.

În primă fază, va scădea presiunea la apă în municipiul Botoşani iar în zona înaltă, cum ar fi de exemplu cartierul Primăverii, nu va fi apă aproape deloc.

Managerul general de la Nova Apaserv a mai spus că în această perioadă se finalizează contractul care are ca obiect reabilitarea aducţiunilor de apă brută şi tratată din zona Leorda, parte a contractului din care face parte şi cea mai mare aducţiune Ştefăneşti- Săveni.

Gabriel Cârlan susține că prin această întrerupere a apei potabile în aceste localități societatea are pierderi de aproximativ 20 la sută.

Citeste si:

Facebook Comments